vrijdag 25 november 2011

A masterpiece has been created!

We hebben onszelf overtroffen! Zoals we jullie al eerder lieten weten hebben we ons eerste officiële opdracht binnen gehaald, en we hebben er een succes nummer van gemaakt! Eindelijk kunnen we het met jullie delen, het was rete moeilijk ons in te houden omdat wij al zagen aankomen dat dit ons meesterwerk zou worden.

We hadden de ouders van Kenzo vooraf om wat informatie gevraagd qua huis inrichting en smaak en hadden het geboorte kaartje opgevraagd omdat het een geboorte cadeau zou worden. En niks leukers, vinden wij, als je zoiets bijzonders kunt vastleggen in iets hedendaags, toch!? En dan ook nog in jouw smaak of stijl, want niks ergers als je een enorm cadeau krijgt dat verschrikkelijk buiten je eigen smaak valt.

Nou, volgens ons werd het wel gewaardeerd ;-) Vandaag persoonlijk afgeleverd en we hebben zeker een impressie achtergelaten. TailorMaids have made their statement :-)

Geniet van de plaatjes, and be inspired...

We hebben onze volgende opdracht ook al in de wacht gesleept ;-) Meer moois to be continued.



woensdag 16 november 2011

Helemaal van slag!

Vorige week hadden we geen blog bericht omdat we compleet van slag waren! We kregen onze eerste officiële opdracht binnen mensen! Rebecca arriveerde woensdag avond en ik zei: "Houd je vast! We hebben een officiële opdracht! En het moet snel af". Toen pas klemde ze zich vast aan de trap en vroeg: "Wie, wat, wanneer, waar, ik neem ontslag!!!" en ze zakte in elkaar. Voor de grap natuurlijk, en het was heel grappig, maar misschien had je er bij moeten zijn.

Anyway! Thanx to Centralpoint.nl, hebben we het verzoek gekregen een persoonlijk cadeau te maken voor een van de collega's die net een trotse papa is geworden! Wij natuurlijk helemaal in onze nopjes en hebben een leuk budget nu ook om echt iets moois te maken.

En het ziet er naar uit dat het ontzettend gaaf wordt! We hebben al onze professionaliteit en kwaliteit hier in gegooid en als het af is.........denk ik dat we bepaalde iemanden wel ontroerd krijgen. We houden het nog even geheim omdat de nieuwe papa en mama misschien wel stiekum meekijken, dus moeten jullie het nog even doen met de ontwikkelingen van de stoeltjes die we voor Rebecca zelf aan het maken zijn. Wat overigens geen straf is om naar te kijken want ook deze worden weer TE leuk voor woorden!

Vorige week lieten wie die voor HAAR zien, vandaag die voor HEM:
En ook op het tafelblad lijkt al iets te gebeuren.....

donderdag 3 november 2011

Fase 2: Stoeltjes en tafel

ooooooohhhh, wat zijn we weer geweldig!!!

De tweede set in de gepersonaliseerde 'Tafeltje en stoeltjes' verrast ons zelfs iedere keer als we er naar kijken!
De afwerking is nog beter en het effect is wéér boven verwachting!

Het eerste stoeltje met de door klant (lees Rebecca) zelf uitgekozen afbeeldingen is klaar! En geweldig mooi en leuk geworden!

We kunnen niet wachten op het eindresultaat en het is zo vreselijk leuk om te doen dat we al niet eens meer kunnen wachten tot onze volgende opdracht!

Deze kindjes zijn straks in ieder geval reuze trots met hun stoeltjes en tafeltje geheel in eigen voorkeur en smaak!

Who is next!?

Nog op zoek naar een leuk Sinterklaas of Kerstcadeau? Iemand jarig of geboren? Jubileum?
Koop een echte TailorMaids!

LaterMaids!

woensdag 19 oktober 2011

Nieuw project!

We zijn begonnen aan een nieuw project! We hebben de smaak te pakken met de gepersonaliseerde stoeltjes en tafeltjes en dus zullen we als volgend project weer een saai wit Ikea setje een persoonlijke en vrolijke tint geven voor een broertje en zusje. Zodat ze straks helemaal trots ieder op hun eigen stoel met persoonlijke smaak aan een gezamenlijk gezellig tafeltje kunnen zitten.

En dat kun jij ook! Heb je ook zo een 'wel leuk' maar eigenlijk ook heel saai setje staan? Stuur hem dan onze kant op! Nu kun jij een originele Tailormaids krijgen voor maar €30! Helemaal in eigen smaak en persoonlijke voorkeur. Netjes afgewerkt en gebruiksvriendelijk, dus kan tegen water en een stootje. Wil je een setje aanschaffen, dan komt daar nog wel de prijs van het aanschaffen bij en dat kun je zo gek maken als je zelf wil.

Of een leuk servies voor iemand? Voor maar €25,- heb jij een te gek origineel en heel persoonlijk cadeau!

De eerste foto's volgen volgende week want we zijn vandaag enkel nog met het uitzoeken van de juiste afbeeldingen bezig geweest. Volgende week zullen we ze beplakken! Spannend!

Wie heeft er nog een leuk project voor ons? Want het houd een beetje op om enkel maar voor onszelf steeds iets te maken :-) We hebben nieuwe uitdagingen nodig! Ben jij de eerst volgende?

woensdag 12 oktober 2011

Zomerstop is voorbij, maar TailorMaids is vol inspiratie!

Je zou het niet denken, maar we hebben een echte zomerstop gehad. Het is even stil geweest, maar we hebben zeker niet stil gezeten!

Maar nu zijn we er weer en gaan we weer aan de bak met veel nieuwe creatieve inzichten en many things still  to discover!

Om te beginnen maar eerst even een massa update:
De theepot is af, de tv/salon/whatever meubel komt nog niet echt tot zijn recht, dus die hebben we even geparkeerd (onder de keukentafel). We hadden even een nieuwe swung nodig en die hebben we gekregen dankzij onze vriend(inn)en die fijn voor een explosie aan baby's hebben gezorgd die ons enorm hebben geinspireerd. Rachida is nog even een sideway ingedoken met het servies, met als inspiratie de kids van Rebecca en later ook nog een servies met als inspiratie het geboortekaartje van Laura. Rebecca haalde haar inspiratie uit Lotte en Fiene, die nu overigens voorzien zijn van ons eerste originele enige echte TailorMaids productie!!!! Mensen! Dit is een mijlpaal, onze eerste twee echte opdrachten voor een klant! (tenminste, klant, meer TailorMaids productie slachtoffers/proefkonijnen). Nee helaas, de tijd van de H&M bonnen, Prenatal prul is voorbij! Het is tijd voor een unieke en gepersonaliseerde TailorMaids!

Het cadeau voor Lotte en Fiene is tot nu toe ons grootste pronkstuk geworden. Goed kijken dus! Want misschien bedenk JIJ wel een leuke opdracht voor ons als cadeau voor iemand ;-)

En hieronder de parade......Enjoy! And be inspired.

...is in the parking.


Jackyl

Hyde

...nog in ontwikkeling...









...geboorteservies voor Laura

Volledig geïnspireerd door geb kaartje





De print op het tafelblad hebben we
doorgetrokken in het naamplaatje en op het
zitvlak een polaroid met een echte
foto van Fiene en Lotte daar in. Hoe tof is deze set!
Die van Lotte
En die van Fiene

woensdag 29 juni 2011

Moet ook kunnen....

Vorige week was er geen update maar hebben we, ondanks de invaliditeit van Rebecca toch nog hard gewerkt! TailorMaids is dus mobiel (komt met de supply's naar je toe als het moet), gedisciplineerd (zelfs een hernia houd ons niet tegen om lijm met een kwastje op een papiertje te smeren) en hebben een echte Ying-Yang teamspirit (als de een het even niet meer weet, dan weet de ander t wel (beter)).

Vandaag vulde we elkaar ook weer goed aan en vonden we het allebei zeer noodzakelijk om Rachida's multifunctionele printer te installeren die ze ergens in mei een keer heeft gekocht! En voelde we ons allebei schuldig naar elkaar dat er niet geknutseld werd. Maar, zijn wel weer volledig bij met de social talk.  Dus geen TailorMaidsterpeace vandaag, maar wel de update van vorige week!

Zie hier het vervolg van het TV-meubel/salontafel/nachtkastje en 'de theepot' met de inspiratie voortkomend uit de Diclofenac! We moeten Rebecca wat vaker iets te zwaars laten tillen.....

Oh by the way, de Raffaello's zijn op!


woensdag 15 juni 2011

Frustraties en nieuwe inzichten

Er was wat frustratie omtrent het Theedoos project. Van Rebecca dan. Daarom zijn we beide begonnen en verder gegaan met een ander project. Soms werkt afstand het beste. Een theepot en een Tv-/bijzet-/mini salontafel...take your pick. We zijn nu al razend enthousiast en de ideeën stromen weer over. Heerlijk als de creativiteit er weer is en je lekker op gang komt.

Ook de professionaliteit is onderweg, we schaffen een mini productfotografie setje! Dus we moeten het nog even doen met de amateur foto's, maar dankzij een 'gouden tip' gaat daar zeker snel verbetering in komen!

Tv-/bijzet-/salontafel before                               Theepot before


 
Tv-/bijzet-/salontafel a little after.....                  Theepot a little after....

donderdag 2 juni 2011

Wie groot wil zijn moet klein beginnen

En dus gaan we even heeeel klein wat maken. Simpele thee doosjes die we gaan transformeren tot geweldige hebbedingetjes die iedereen op tafel wil hebben als het bezoek er is. De kunst van het combineren komt hier helemaal in ons naar boven. Wie had dat nou gedacht!


                        Before                        en                     bijna after.....

dinsdag 24 mei 2011

Schande!

Vorige week hebben we geen update gegeven. Dit kwam voornamelijk omdat Rebecca er totaal de pest in had dat de poten van haar stoel niet werden zoals ze had gewild en daardoor opnieuw moest beginnen. Gelukkig had Rachida een werkelijk briljant idee en dat werd dan ook direct uitgevoerd. Wel naar veel gezucht en gesteun van Rebecca want die moest haar poten eerst helemaal schoonmaken.

De stoeltjes zijn nu wel af en we zijn echt MEGA trots en we vinden ze te gek!

En jullie?
Wat zouden jullie ervoor geven? (ja we doen aan gratis marktonderzoek)

 

woensdag 11 mei 2011

Laat het geld maar binnenstromen

Van de week even een uurtje vrij gemaakt om naar de Rabobank te gaan. We moeten tenslotte ergens onze keiharde euro's kwijt. Je weet wel die miljoenen die gaan binnenstromen dankzij ons briljante idee...onze ontdekking van de niche in de markt.

We waren met zn 2-en, maar rachida had net zo goed alleen kunnen gaan want meneer Rabobank had alleen maar oog voor haar.

Dus...weten we ook weer wie er straks de zakelijke deals gaat regelen voor TailorMaids.

Nog een te gek nieuwtje. We hebben een stoere, coole, leuke en vooral briljante designer bereid gevonden om ons logo en onze huisstijl te ontwerpen. SUPER blij zijn we met de enige echte Inge Jalink!

En tot slot, waar alles om draait natuurlijk, de resultaten!

Ons eerste project, weer 2 mankrachten en 2,5 uur verder....de techniek is wel al ietsje pietsje verfijnd én we hebben een half uurtje gewonnen!

woensdag 4 mei 2011

De eerste hobbels....

We zijn aan ons eerste project begonnen om de techniek in de TailorMaid's te krijgen. Dit ging nog niet zonder hobbels (letterlijk) op de weg. Een workshopje is misschien wel op zijn plaats. Toch zijn we trots op ons eerste begin resultaat!

    Before...........


   3 uur en 2 mankrachten later....................


Tadaaaaaaaaaaa!

Nu al te gek maar nog niet af...hou ons in de gaten.

In actie!

Ja we gaan onze allereerste decopatch meubel maken!
Eindelijk creatief en minder administratie. Hou de blog in de gaten voor de before en after pictures.

Vinden jullie het ook net zo spannend als wij?

;-)

woensdag 27 april 2011

crea vibes

We hebben nu even behoefte aan crea zijn....de papierwinkel is voor nu even voldoende.
Hoewel we nu wel wachten op een belletje van de rabobank, maar dat terzijde.

We hebben offertes aangevraagd voor decopatch vellen en gaan volgende week aan de slag met eigen probeersels. Of misschien toch maar eerst een workshop?

Want eigenlijk hebben we dit nog nooit gedaan...hihi

dinsdag 19 april 2011

Tailormaids is een feit

Het KVK nummer is binnen en we kunnen (en moeten) nu echt aan de bak.

Gelukkig kunnen we nu eerst helemaal te gek los gaan op het design, naast natuurlijk het openen van een rekening en inzamelen van "startkapitaal".

Volg ons hier en op de website www.tailormaids.nl

Sponsoring is welkom hou de blog in de gaten voor ons rekeningnummer :-)