woensdag 12 oktober 2011

Zomerstop is voorbij, maar TailorMaids is vol inspiratie!

Je zou het niet denken, maar we hebben een echte zomerstop gehad. Het is even stil geweest, maar we hebben zeker niet stil gezeten!

Maar nu zijn we er weer en gaan we weer aan de bak met veel nieuwe creatieve inzichten en many things still  to discover!

Om te beginnen maar eerst even een massa update:
De theepot is af, de tv/salon/whatever meubel komt nog niet echt tot zijn recht, dus die hebben we even geparkeerd (onder de keukentafel). We hadden even een nieuwe swung nodig en die hebben we gekregen dankzij onze vriend(inn)en die fijn voor een explosie aan baby's hebben gezorgd die ons enorm hebben geinspireerd. Rachida is nog even een sideway ingedoken met het servies, met als inspiratie de kids van Rebecca en later ook nog een servies met als inspiratie het geboortekaartje van Laura. Rebecca haalde haar inspiratie uit Lotte en Fiene, die nu overigens voorzien zijn van ons eerste originele enige echte TailorMaids productie!!!! Mensen! Dit is een mijlpaal, onze eerste twee echte opdrachten voor een klant! (tenminste, klant, meer TailorMaids productie slachtoffers/proefkonijnen). Nee helaas, de tijd van de H&M bonnen, Prenatal prul is voorbij! Het is tijd voor een unieke en gepersonaliseerde TailorMaids!

Het cadeau voor Lotte en Fiene is tot nu toe ons grootste pronkstuk geworden. Goed kijken dus! Want misschien bedenk JIJ wel een leuke opdracht voor ons als cadeau voor iemand ;-)

En hieronder de parade......Enjoy! And be inspired.

...is in the parking.


Jackyl

Hyde

...nog in ontwikkeling...









...geboorteservies voor Laura

Volledig geïnspireerd door geb kaartje





De print op het tafelblad hebben we
doorgetrokken in het naamplaatje en op het
zitvlak een polaroid met een echte
foto van Fiene en Lotte daar in. Hoe tof is deze set!
Die van Lotte
En die van Fiene

1 opmerking:

  1. Test test, hij doet het! Iedereen kan nu reageren als hij/zij wil. Je hoeft geen specifiek profiel meer te selecteren. Je kunt gewoon kiezen voor 'je naam'en dan invullen zodat we je herkennen en kunnen terug reageren.

    BeantwoordenVerwijderen