woensdag 16 november 2011

Helemaal van slag!

Vorige week hadden we geen blog bericht omdat we compleet van slag waren! We kregen onze eerste officiële opdracht binnen mensen! Rebecca arriveerde woensdag avond en ik zei: "Houd je vast! We hebben een officiële opdracht! En het moet snel af". Toen pas klemde ze zich vast aan de trap en vroeg: "Wie, wat, wanneer, waar, ik neem ontslag!!!" en ze zakte in elkaar. Voor de grap natuurlijk, en het was heel grappig, maar misschien had je er bij moeten zijn.

Anyway! Thanx to Centralpoint.nl, hebben we het verzoek gekregen een persoonlijk cadeau te maken voor een van de collega's die net een trotse papa is geworden! Wij natuurlijk helemaal in onze nopjes en hebben een leuk budget nu ook om echt iets moois te maken.

En het ziet er naar uit dat het ontzettend gaaf wordt! We hebben al onze professionaliteit en kwaliteit hier in gegooid en als het af is.........denk ik dat we bepaalde iemanden wel ontroerd krijgen. We houden het nog even geheim omdat de nieuwe papa en mama misschien wel stiekum meekijken, dus moeten jullie het nog even doen met de ontwikkelingen van de stoeltjes die we voor Rebecca zelf aan het maken zijn. Wat overigens geen straf is om naar te kijken want ook deze worden weer TE leuk voor woorden!

Vorige week lieten wie die voor HAAR zien, vandaag die voor HEM:
En ook op het tafelblad lijkt al iets te gebeuren.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten