woensdag 19 oktober 2011

Nieuw project!

We zijn begonnen aan een nieuw project! We hebben de smaak te pakken met de gepersonaliseerde stoeltjes en tafeltjes en dus zullen we als volgend project weer een saai wit Ikea setje een persoonlijke en vrolijke tint geven voor een broertje en zusje. Zodat ze straks helemaal trots ieder op hun eigen stoel met persoonlijke smaak aan een gezamenlijk gezellig tafeltje kunnen zitten.

En dat kun jij ook! Heb je ook zo een 'wel leuk' maar eigenlijk ook heel saai setje staan? Stuur hem dan onze kant op! Nu kun jij een originele Tailormaids krijgen voor maar €30! Helemaal in eigen smaak en persoonlijke voorkeur. Netjes afgewerkt en gebruiksvriendelijk, dus kan tegen water en een stootje. Wil je een setje aanschaffen, dan komt daar nog wel de prijs van het aanschaffen bij en dat kun je zo gek maken als je zelf wil.

Of een leuk servies voor iemand? Voor maar €25,- heb jij een te gek origineel en heel persoonlijk cadeau!

De eerste foto's volgen volgende week want we zijn vandaag enkel nog met het uitzoeken van de juiste afbeeldingen bezig geweest. Volgende week zullen we ze beplakken! Spannend!

Wie heeft er nog een leuk project voor ons? Want het houd een beetje op om enkel maar voor onszelf steeds iets te maken :-) We hebben nieuwe uitdagingen nodig! Ben jij de eerst volgende?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten