donderdag 12 januari 2012

Happy New year met TailorMaids!

We zijn het jaar verschrikkelijk goed begonnen! Ok, behalve met het bijhouden van de blog dan, dat is dan ons nieuwe voornemen voor 2012, maar de opdrachten beginnen binnen te lopen!

Het leek dan wel stil, maar dat is het dus totaal niet! Het is zelfs bijna stressen geblazen!

Mijn camera is wel gesneuveld, dus de foto's zijn HELAAS van een mindere kwaliteit. Maar gelukkig compenseert de kwaliteit van de verschillende projectjes die we inmiddels maken dat enorm.

Jullie hadden nog van ons te goed, het eindresultaat van Rebecca haar personal assignment, de rest bewaren we voor later....... ;-) De volgende twee opdrachten worden geïnspireerd door Pip!!! Woehoe! We love Pip!

En jullie houden nog een pronkstuk te goed geïnspireerd door een geboortekaartje. Mijn mooiste werkje tot nu toe al zeg ik het zelf.....

Maar nu eerst! Rebecca! Na haar showcase het 'Speelgoedkeukentje' (die we ook nog wel een keer plaatsen) zijn dit de stoeltjes geworden! Geheel naar eigen smaak en voorkeur. Het tafelblad idee met de autowegen is het niet geworden, Rebecca kreeg namelijk de geweldige inspiratie om het tafelblad te verven met krijtbordverf! Hoe geweldig! Nu is het setje bijpassend met het keukentje en kunnen de kids lekker kliederen!

Het setje samen
 









Leuning Jaylea








Leuning Kymany




Untill we TailorMaids you later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten