donderdag 9 februari 2012

Voor Aiden: geboortekaartje wordt opbergkistje en schoen!

De TailorMaids zijn very happy!! We zijn nu voortdurend bezig met echte opdrachten! We zijn nu af en toe zelfs afzonderlijk van elkaar bezig om de voortgang er een beetje in te houden. Wie had dat nou verwacht!?Wij natuurlijk, want we maken gewoon toffe dingen!

Deze week weer een 'Voor Aiden, van de collega's van papa' geschenk.

We hebben van Aiden's geboortekaartje weer een bijzonder mooi en ontroerend opbergkistje gemaakt. En we hebben er een nieuwe item bij bedacht voor de opdrachten met geboortekaartjes, een baby schoentje! Super cute en een heel leuk extraatje :-)

Bewonder hieronder! We blijven het zeggen, mail ons als je iemand weet die binnenkort jarig is of geboren wordt. Of omdat je iemand gewoon zomaar bijzonder persoonlijke wil verrassen. De Sky is the limit wat betreft de mogelijkheden in illustarties en afbeeldingen of patronen. Alles kan en alles mag. En ook als je het maar ongeveer weet, helpen wij je zonder moeite naar precies wat je wilt zonder dat je wist dat je dat wou!

We hebben ook onze FB pagina gevuld met alle leuke opdrachten, dus ook daar kun je ons volgen of contacten. En ons natuurlijk promoten bij anderen en 'Like' it please! check it out op: TailorMaids.
Binnenkant geboortekaartje
Buitenkant geboortekaartje
Goed kijkend naar de boodschap en de gedachten achter het kaartje, hebben we een nieuwe voor op het kistje passende layout gemaakt. En dit is het resultaat op de deksel.


Hier het resultaat van de beeldbewerking aan de voorzijde en de binnekant

Bijschrift toevoegen


Het opbergkistje en alvast een sneakpreview van 'het' schoentje


'NIEUW' nadat we klaar zijn met het geboortekaartje, maken we er een leuk schoentje van! En hoppa! Weer een sentimenteel verrassend cadeautje er bij!