woensdag 29 juni 2011

Moet ook kunnen....

Vorige week was er geen update maar hebben we, ondanks de invaliditeit van Rebecca toch nog hard gewerkt! TailorMaids is dus mobiel (komt met de supply's naar je toe als het moet), gedisciplineerd (zelfs een hernia houd ons niet tegen om lijm met een kwastje op een papiertje te smeren) en hebben een echte Ying-Yang teamspirit (als de een het even niet meer weet, dan weet de ander t wel (beter)).

Vandaag vulde we elkaar ook weer goed aan en vonden we het allebei zeer noodzakelijk om Rachida's multifunctionele printer te installeren die ze ergens in mei een keer heeft gekocht! En voelde we ons allebei schuldig naar elkaar dat er niet geknutseld werd. Maar, zijn wel weer volledig bij met de social talk.  Dus geen TailorMaidsterpeace vandaag, maar wel de update van vorige week!

Zie hier het vervolg van het TV-meubel/salontafel/nachtkastje en 'de theepot' met de inspiratie voortkomend uit de Diclofenac! We moeten Rebecca wat vaker iets te zwaars laten tillen.....

Oh by the way, de Raffaello's zijn op!


woensdag 15 juni 2011

Frustraties en nieuwe inzichten

Er was wat frustratie omtrent het Theedoos project. Van Rebecca dan. Daarom zijn we beide begonnen en verder gegaan met een ander project. Soms werkt afstand het beste. Een theepot en een Tv-/bijzet-/mini salontafel...take your pick. We zijn nu al razend enthousiast en de ideeën stromen weer over. Heerlijk als de creativiteit er weer is en je lekker op gang komt.

Ook de professionaliteit is onderweg, we schaffen een mini productfotografie setje! Dus we moeten het nog even doen met de amateur foto's, maar dankzij een 'gouden tip' gaat daar zeker snel verbetering in komen!

Tv-/bijzet-/salontafel before                               Theepot before


 
Tv-/bijzet-/salontafel a little after.....                  Theepot a little after....

donderdag 2 juni 2011

Wie groot wil zijn moet klein beginnen

En dus gaan we even heeeel klein wat maken. Simpele thee doosjes die we gaan transformeren tot geweldige hebbedingetjes die iedereen op tafel wil hebben als het bezoek er is. De kunst van het combineren komt hier helemaal in ons naar boven. Wie had dat nou gedacht!


                        Before                        en                     bijna after.....